BlasiuscantorijOrgelmuziekMuzikale wandelingConcertenCultuurvrienden Oude BlasiusDelden Klassiek

Muzikale Wandeling Delden

Zondag 1 oktober 2017 Muzikale Wandeling Delden

Voor de 9e keer organiseert de Projectgroep Deldense Kerken een muzikale wandeling door Delden.

15 podia zullen muzikaal bezet worden om de wandelaars te laten genieten. Meer dan 50 musici/vocalisten spannen zich geheel belangeloos in om je te begeleiden op een onvergetelijke wandeling door het oude centrum van Delden. Klassiek, Jazz, Dixieland, Sixties, harp, vleugel, de combinatie van accordeon/viool/gitaar, saxofoons, dwarsfluiten, een uniek snarenkwartet, een compleet Salon orkest en zang in diverse verschijningsvormen bieden de wandelaars voor elk wat wils.

Op verschillende locaties worden om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur concerten gegeven van 25 minuten. Om 16.00 uur vindt in de Oude Blasius het slotconcert plaats waarbij de meeste musici nog een keer optreden zodat iedereen een goede indruk krijgt van al hetgeen de wandeling heeft geboden.

Door mee te wandelen kun je zelf enorm genieten en steun je tevens een goed doel.

Voor steun aan het PDK: Projectengroep Deldense Kerken Bankrek. NL66RABO0179158643

 

2 Oktober 2016 Muzikale Wandeling Delden

Op 2 oktober a.s. vindt de Muzikale Wandeling door Delden weer plaats. Voor de 8e keer zullen 15 podia muzikaal worden bezet om u als wandelaar te laten genieten.
Meer dan 50 musici/vocalisten spannen zich geheel belangeloos in om u te begeleiden op een onvergetelijke wandeling door het oude centrum van Delden. Klassiek, Jazz, Dixieland, Sixties, harp, vleugel, de combinatie van accordeon/viool/gitaar, saxofoons, dwarsfluiten, een uniek snarenkwartet, een compleet Salon orkest en zang in diverse verschijningsvormen bieden de wandelaars voor elk wat wils.
De wandeling wordt "weggeschoten" door gedeputeerde Hester May om 12.15 op de Markt. Daarna zullen op de verschillende locaties om 13.00, 14.00 en 15.00 uur concerten worden gegeven van 25 minuten. Om 16.00 vindt in de Oude Blasius weer het slotconcert plaats waarbij de meeste musici nog een keer optreden zodat iedereen een goede indruk krijgt van al hetgeen de wandeling heeft geboden.
Met uw hulp hebben we in Migumomiri (Kenia) voor de scholengemeenschap een volledig ingericht keukengebouw gerealiseerd. In het verlengde daarvan gaan we de stichting FURAHA helpen om voor deze kinderen in totaal 90 schooljaren voortgezet onderwijs te financieren. Het betreft een meerjarenproject gedurende de looptijd van de middelbare schoolopleiding.
Voor € 300 per kind per jaar wordt de kinderen het volgende geboden: Betaling van het schoolgeld - Deelname voedselprogramma op school - Uniform, schoenen, sokken en sportshirt - Middelen voor persoonlijke verzorging - Schoolmaterialen als -tas, -boeken, schriften, pennen e.d. - Begeleiding bij problemen in onderwijs of thuissituatie - Deelname aan een sportdag of schooluitje in de omgeving.
Door mee te wandelen kunt u zelf enorm genieten en helpt u ons om de jeugd van Migumomiri uitzicht te bieden op een betere toekomst.